HABITATGES ÚNICS A ESTRENAR A LA RAMBLA

Escrit per el 24 de Desembre de 2015 a la categoria General

 

Rehabilitació integral d’edifici a la Rambla Nova de Tarragona. Magnífics habitatges exclusius de 100m² distribuïts en 3 habitacions (una tipus suite)  dos banys, cuina totalment equipada amb electrodomèstics i una sala-menjador molt àmplia i lluminosa amb vistes a la Rambla. Disposen de terra de parquet de 12mm, calefacció de gas natural i aire condicionat, revestiments ceràmics a la cuina i els banys, armaris encastats i altres extres en materials constructius que el fan un pis únic i singular.

Es tracta d’edifici catalogat situat al capdamunt de la Rambla Nova, amb orientació sud, que s'ha rehabilitat íntegrament. A cada planta hi ha dos pisos que donen al davant (Rambla Nova) i al darrera (pati d’illa). S'han conservat elements antics propis de l’època de construcció i al mateix temps s’ha modernitzat amb totes les comoditats possibles com ascensor, llums de LED, calefacció, tancaments d’alumini i altres materials constructius actuals que li donen un aire modern.

Amb una situació immillorable, tocant al Balcó del Mediterrani, envoltat de comerços i restaurants i de nombrosos serveis, que fan que sigui un dels llocs més privilegiats de la ciutat.

Més imatges de la notícia