REFORMAR INCREMENTA EL LLOGUER DELS PISOS

Escrit per el 24 de Març de 2015 a la categoria General

 
Millori la demanda i el valor del seu pis en lloguer a Tarragona

A dia d’avui, i des de fa uns anys, l’oferta de pisos en lloguer a Tarragona supera la demanda. Els potencials llogaters es troben amb una oferta àmplia i diversa, per la qual cosa la demanda es torna exigent, fins a trobar el màxim confort al millor preu. En conseqüència, els pisos més desfasats queden descartats una vegada rere una altra, relegant-los a la inactivitat i a un deteriorament encara més gran. Això ha obligat els propietaris a plantejar-se la reforma del seu pis per tal de fer-lo més atractiu i, de passada, augmentar-ne el seu valor i rendibilitat. I és que fer arranjaments al seu habitatge és una aposta doblement interessant: a més de millorar els interiors i l’eficiència energètica de la llar, incrementa la renda mensual percebuda pel seu lloguer.

Actualitzant el seu pis i, per tant, acomiadant-se de la cuina i els banys d’origen, arranjant les parets i terres, revisant la instal·lació elèctrica i els endolls o punts de llum i, en definitiva, sanejant l’habitatge adequant-lo a la normativa vigent, es multiplica la seva demanda i alhora augmenta el seu valor en el mercat de lloguer.


Des de MAREBENS us podem ajudar a millorar la rendibilitat del vostre pis en lloguer a Tarragona. Disposem d’un Departament d’obres, amb professionals amb més de 15 anys d’experiència en aquest àmbit, que us assessoraran en tot moment: des de l’acompanyament i valoració de les necessitats del seu pis, fins a l’execució i control de l’obra, passant per l’encàrrec de pressupostos i tràmits pertinents, ens comprometem a la plena satisfacció per part vostra en el resultat final.

Més imatges de la notícia

  • Cuina DESPRÉS
  • Cuina ABANS
  • Cuina DESPRÉS
  • Passadís ABANS
  • Passadís DESPRÉS
  • Bany ABANS
  • Bany DESPRÉS