Serveis comercials oferts per Marebens

Tant si voleu comprar un habitatge o local, com si necessiteu conèixer el valor de mercat del vostre, o bé esteu interessats en inversions immobiliàries de rendibilitat contrastada, a Marebens disposem de grans oportunitats i d'un excel·lent equip comercial que treballarà la vostra petició amb la màxima cura i professionalitat.


 • Valoracions
  Valoracions

  Conegueu el preu de mercat del vostre immoble amb el criteri d'un bon API.

  Com Agents de la Propietat Immobiliària, a Marebens tenim una dilatada experiència en la realització de valoracions oficials de qualsevol tipus de finca (urbana o rústica, habitatges, locals comercials, oficines, etc.) ubicada en qualsevol punt de la província de Tarragona.

 • Inversors
  Inversors

  Estalvis més segurs, rendibilitat contrastada

  Si voleu que els vostres estalvis siguin més rendibles, posem al vostre abast la nova borsa d'inversions, una selecció d'immobles en oferta, i majoritàriament destinats a lloguer, que actualment ofereixen una rendibilitat contrastada al voltant del 5%, fet que els converteix en un producte ideal per a inversors.

 • Emprenedors
  Emprenedors

  Tu poses la idea, nosaltres t'ajudem a donar-li forma

  Si el que busques és un local per al teu negoci, el nostre departament comercial farà un acurat seguiment de la teva petició i t'ajudarà a trobar l'espai que necessites, a més d'oferir-te tot l'assessorament previ a tràmits i llicències municipals.

 • Intermediació immobiliària
  Intermediació immobiliària

  Àmplia cartera i excel·lents professionals al vostre servei

  En la nostra qualitat d'Agents de la Propietat Immobiliària actuem d'intermediaris en la venda i el lloguer de tot tipus d'immobles. Treballem amb la màxima transparència i rigor, cercant sempre la satisfacció dels nostres clients, ja siguin propietaris o llogaters.