Sobre nosaltres

Marebens és una empresa familiar amb més de 60 anys d'experiència que ha esdevingut un referent en el sector immobiliari de Tarragona i província. Exercim la nostra professió amb responsabilitat i transparència i oferim un ampli ventall de serveis per tal de cobrir al màxim les necessitats dels nostres clients.

 
 • Ja som una empresa solidaria - ACNUR - A Primera Línia
 • Transforma - Oxfam Intermón y las pymes por el desarrollo
 • Empresa sense fronteres - Metges sense fronteres
 • Ja som una empresa solidaria - ACNUR - A Primera Línia
 
 • Qui som?
  Qui som?

  Empresa familiar amb més de 60 anys d'experiència

  FINQUES MARTÍ va ser fundada pel procurador Lluís Martí i Gavaldà, qui va començar a administrar immobles de lloguer a la ciutat de Tarragona. Ell mateix, juntament amb altres companys, va impulsar la creació durant els anys 60 del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona i Província, del qual n'era el president. El seu fill petit, Enric, es va fer càrrec de l'empresa a la mort del seu pare, el 1981. Des de llavors no ha parat de créixer, abraçant tant la gestió i administració de finques com el lloguer i la compravenda i, més recentment, el disseny i la rehabilitació d'immobles; activitats que s'han regit sempre pels mateixos principis: confiança, responsabilitat i bona entesa amb el client. Així hem pogut celebrar més de 60 anys al vostre servei.

  FINQUES CABRÉ va néixer a Valls, fa més de 75 anys, com a Corredoria de finques. En aquells inicis, en constituïen l'activitat principal la venda de finques de conreu i els arrendaments rústics. Finques Cabré passa a formar part de MAREBENS l'any 2007, consolidant-se com un referent en el camp de l'administració de patrimonis immobiliaris del Camp de Tarragona. Ambdues oficines comparteixen el funcionament i la filosofia de treball: orientació al client i compromís professional.

 • Què fem?
  Què fem?

  Administració i gestió global del patrimoni immobiliari

  A Marebens gestionem les finques i patrimoni dels nostres clients amb la màxima responsabilitat i rigor, ajudant-los a obtenir la màxima rendibilitat, per la qual cosa oferim un ampli ventall de serveis a la vostra disposició:

  1. Administració de finques
  2. Agents de la propietat immobiliària
  3. Departament d'obres
  4. Inversors
 • Segell Marebens
  Segell Marebens

  Els llogaters preferiran el vostre immoble

  No tots els immobles que oferim en lloguer són administrats per Marebens. Els propietaris poden recórrer a nosaltres únicament per agilitzar el lloguer de la seva finca, tot i que la gran majoria ens la confien en administració una vegada ha estat llogada.

  A l'hora de triar pis, els llogaters valoren el fet que se'ls ofereixi un servei "post-lloguer" que atengui qualsevol incidència que pugui sorgir; és per això que acostumen a decantar-se per pisos administrats per nosaltres.

  Segell MarebensAquesta icona indica que l'immoble és gestionat i administrat per Marebens. Com arrendataris, podeu estar tranquils: Marebens gestionarà qualsevol avaria que pugui sorgir en el transcurs del vostre lloguer. Podeu comunicar qualsevol incidència mitjançant el formulari de contacte o bé trucant a les nostres oficines: 977 248 080 (Tarragona) / 977 601 363 (Valls).

 • Codi ètic i compromís 0.7
  Codi ètic i compromís 0.7

  Ètica i solidaritat en la nostra feina diària

  Les nostres accions es regeixen sempre pel codi ètic i deontològic d'un bon professional del sector. Per altra banda, des de Marebens pensem que des d'aquest vessant professional també és possible sumar esforços i aplicar valors com la solidaritat per tal d'ajudar a fer front a la pobresa i marginació socials. Per això donem el 0,7% dels nostres honoraris d'administració a ONGs i/o a les entitats benèfiques més necessitades del nostre entorn.

Marebens
Marebens
Marebens
Marebens
Marebens
Marebens